OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI ZA AVTOŠOLE

Podatki o razširjenosti interneta in številu vsakodnevnih uporabnikov, tako v lokalnem okolju, kot tudi v državi in svetu, zgovorno pričajo, da živimo v e-družbi. Z večanjem števila uporabnikov in dostopov do svetovnega spleta se veča tudi število izdelave spletnih strani.

Kot pripomoček za iskanje informacij v spletu se uporabljajo spletni iskalniki, ki imajo pomembno vlogo v svetu informacijske družbe. Njihovi zapleteni algoritmi razvrščajo informacije po njihovi pomembnosti in tako iskalcem znanja zagotavljajo najdbo čim bolj popolnih zadetkov.

Na drugi strani pa imamo podjetja, ki se s svojimi administratorji spletnih strani borijo za obstanek. Preživeti bo možno le s čim višjim razvrščanjem na spletnih iskalnikih. Za dosego tega pa imamo na voljo dve možnosti. Prva je sicer zelo enostavna vendar na dolgi rok tudi zelo draga (oglaševanje na iskalnikih), druga pa je sicer tudi zelo draga vendar na dolgi rok cenejša. To je optimizacija spletnih strani.

Kljub temu, da obstajajo številne splošno poznane tehnike, ki pripomorejo k boljšemu uvrščanju avtošole na seznam zadetkov v iskalnikih, da je napisanih kar nekaj knjig na to temo, da lahko na spletnih straneh preberemo številne članke in spremljamo razprave v forumih, pa se z optimizacijo spletnih strani za avtošole za potrebe iskalnikov ukvarjajo le redki.

Zdi se, da nihče čisto točno ne pozna formule čudežnega napoja, s pomočjo katerega bi lahko katerokoli spletno stran v nekaj tednih pripeljali do prvih treh pozicij na najpomembnejših iskalnikih.

Pri pregledu optimiziranih spletnih strani ugotavljamo, da so le-te za uporabnike vsebinsko povsem enake kot neoptimizirane spletne strani. Razlike med njimi so le v sami kodi, ki je za povprečnega uporabnika popolnoma nezanimiva, a toliko bolj zanimiva za spletne iskalnike oziroma njihove pajke.

Optimizacija spletnih strani zahteva strokovnjake in tu nastopimo mi. Naši opravljeni projekti za avtošole zgovorno pričajo o tem.

 

.

NAŠE STORITVE
Atraktivne domene
Nudimo vam svetovanje in nakupu vročih domen.
Gostovanje spletnih strani
Rešimo vam problem iskanja zmogljivega strežnika.
eMail naslovi
Brezplačni elektronski naslovi z imenom vaše avtošole.
Izdelava spletnih strani
Izdelujemo profesionalne spletne strani.
Vzdrževanje spletnih strani
Osvežujemo, dopolnjujemo in vzdržujemo spletne strani.
Optimizacija spletnih strani
Bodite/ostanite na prvi strani zadetkov iskalnikov Google ter Najdi.si
Marketing
Oglašujte na targetiranih straneh o vozniškem izpitu.