IZDELAVA SPLETNIH STRANI ZA AVTOŠOLE

Spletna stran je v današnjem času najpomembnejši del predstavitve vsake avtošole. Izdelava spletnih strani predstavlja glavni medij komunikacije avtošole z okolico. Mi se zavedamo ključnega pomena kakovostno izdelane spletne strani. Res je, da je donos včasih možno neposredno izmeriti v denarju ,pa vendar lahko poleg denarnih donosov avtošola uživa tudi druge koristi, ki jih je težje neposredno izmeriti (imidž avtošole in njenih storitev), pa te vseeno vplivajo na uspešnost avtošole. Zatorej, kakovostne spletne strani so investicija v prihodnost.

Vsaka avtošola potrebuje kakovostno izdelano spletno stran, ki predstavlja njeno sodobno poslovanje. Ne podcenjujte vpliva spletnih strani in ne izgubljajte konkurenčne prednosti ter ugleda. S slabimi rešitvami se v svetu interneta ne da konkurirati, kaj šele uspeti. Zaupajte spletno strategijo sposobnim in zanesljivim. Na voljo smo vam, ker verjamemo, da smo boljši, strokovni in da lahko naredimo vaše poslovanje uspešnejše!

Izdelava spletne strani avtošole v obliki dveh strani - logotipa in kontakta - v avtošolo ne pritegne novih kandidatov. Za uspešnost spletne strani je potreben aktiven spletni nastop. Za uspešen spletni nastop na internetu je potrebno upoštevati nekaj temeljnih načel, vključno z optimizacijo spletnih strani. Predvsem značilnosti vsebine, celostnega koncepta, jezika, navigacije, oblike in primernosti informacij. Še tako privlačna podoba ali obsežna in morda kvalitetna vsebina ne moreta nadomestiti grenkega priokusa, kakršnega zapustijo zastarele spletne strani in neaktualna izdelava spletne strani.

Izdelava spletne strani zahteva celovit pristop. Ta ne sme biti samo v domeni grafičnega oblikovalca ali marketinškega oddelka. Spletna stran vpliva na vse zaposlene v avtošol ter mora biti poleg tega, da je privlačna, tudi uporabna, kar je navsezadnje tudi njen osnovni cilj.

Spletne strani za avtošole izdelujemo strokovnjaki s področja prometa (učitelji vožnje, predavatelji CPP, ocenjevalci), in tudi internetnega marketinga. O kvaliteti našega dela zgovorno pričajo nekateri za avtošole izvedeni projekti.

S klikom na spodnjo sliko lahko preverite kvaliteto naše spletne strani:

Valid CSS!

 

 

.

NAŠE STORITVE
Atraktivne domene
Nudimo vam svetovanje in nakupu vročih domen.
Gostovanje spletnih strani
Rešimo vam problem iskanja zmogljivega strežnika.
eMail naslovi
Brezplačni elektronski naslovi z imenom vaše avtošole.
Izdelava spletnih strani
Izdelujemo profesionalne spletne strani.
Vzdrževanje spletnih strani
Osvežujemo, dopolnjujemo in vzdržujemo spletne strani.
Optimizacija spletnih strani
Bodite/ostanite na prvi strani zadetkov iskalnikov Google ter Najdi.si
Marketing
Oglašujte na targetiranih straneh o vozniškem izpitu.