AVTOŠOLAM NUDIMO GOSTOVANJE SPLETNIH STRANI

Gostovanje spletnih strani na strežniku razumemo kot najem prostora na posebnih internetnih strežnikih, ki imajo neomejen 24-urni dostop do svetovnega spleta preko zmogljivih internetnih povezav. Torej, strežnik je strežniška programska oprema, ki zagotavlja dostop do storitev drugim računalniškim programom na istem ali drugem računalniku.

Strežnik je veliko več kot le izredno zmogljiv namizni računalnik, zato ga ta ne more nadomestiti. PC računalniki so prilagojeni za uporabo z uporabniku prijaznim operacijskim sistemom in namiznimi aplikacijami ter omogočajo lažje izvajanje "namiznih" opravil. Tudi če ima osebni namizni računalnik enako hiter procesor, enak pomnilnik in enako velik trdi disk kot strežnik, nista enaka, saj so tehnologije, na katerih temeljita, razvite za različne vrste uporabe.

Za razliko od konkurenčnih podjetij, avtorji strani avtošola.com skrbimo, da so avtošolske spletne strani vedno locirane na strežnikih z zadostnimi zmogljivostmi za nemoteno delovanje.

Prenos vaših morebiti že obstoječih spletnih strani na naše strežnike je mogoč s pomočjo programov za FTP, preko nadzorne plošče cPanel ali s pomočjo orodij za oblikovanje spletnih strani (prenos je pri večini programov enak kot prenos datotek na lokalnem računalniku).

Našim pridruženim avtošolam poleg zanesljivega gostovanja na spletnih strežnikih nudimo tudi izdelavo spletnih strani ter brezplačno osveževanje spletnih strani.

Avtošolam, ki nam zaupajo izdelavo spletne strani, nudimo eno leto brezplačnega gostovanja spletnih strani.

 

.

NAŠE STORITVE
Atraktivne domene
Nudimo vam svetovanje in nakupu vročih domen.
Gostovanje spletnih strani
Rešimo vam problem iskanja zmogljivega strežnika.
eMail naslovi
Brezplačni elektronski naslovi z imenom vaše avtošole.
Izdelava spletnih strani
Izdelujemo profesionalne spletne strani.
Vzdrževanje spletnih strani
Osvežujemo, dopolnjujemo in vzdržujemo spletne strani.
Optimizacija spletnih strani
Bodite/ostanite na prvi strani zadetkov iskalnikov Google ter Najdi.si
Marketing
Oglašujte na targetiranih straneh o vozniškem izpitu.